Rcotec levert airconditioning die aan uw wensen voldoet. Ons doel is om een gepaste oplossing te vinden voor al uw vereisten.

Andere merken (air conditioners)

Naast merken als Electra Airco, Samsung Airco en McQuay Airco levert R-cotec ook andere merken airconditioning. Deze airconditioning voldoen natuurlijk ook aan alle gestelde eisen, maar zijn wellicht budgetvriendelijker. Dat hoeft natuurlijk niet per se met het budget te maken hebben, misschien vindt u een bepaald model gewoon vele malen mooier.Dat is allemaal mogelijk en wat de reden ook is, R-cotec helpt u natuurlijk op weg.

 

Airconditioning is een belangrijk onderdeel voor de realisatie van het perfecte leefklimaat. Zeker in de warmere periodes is het vaak zaak om de luchtvochtigheid onder controle te krijgen op kantoor of in uw woning. Op die manier wordt het namelijk een stuk prettiger om te werken en te wonen. Daar komt dan weer bij dat u veel beter in uw vel zit en een stuk efficiënter kunt werken.

Allemaal dankzij een simpele investering in airconditioning. Airco wordt vaak onderschat en wordt vaak alleen gezien als het verspreiden van koele lucht. Echter kan een airco veel meer en is het de toepassing in de auto ontstegen.

 

Welke andere merken airconditioning kennen we nog meer?

Een bekend merk dat u waarschijnlijk wel kent is Tristar. Een merk dat zich met name bezig weet te houden met prijsconcurrentie. Daarnaast is een wat bekender merk wellicht en gaat onder de naam Sharp door het leven. Sharp staat ook wel bekend om haar andere elektronische uitvinden en producten, maar heeft ook haar weg gevonden naar de airco. Het is een onvermijdelijke richting aangezien het leefklimaat een van de belangrijkste zaken is in onze ogen.

R-cotec weet als geen ander wat de voordelen zijn van airconditioning. Het kan de motivatie van uw personeel verbeteren en het leefklimaat in huis dusdanig regelen dat u zich veel prettiger voelt. Temperatuur en de vochtigheidsgraad zijn twee hele belangrijke punten en dat weten alle genoemde bovenstaande merken maar al te goed. R-cotec heeft een breed assortiment aan airconditioning waar u uit kunt kiezen.

 

Als u meer informatie wilt over de merken die wij leveren en de installatie en/of de levering van airco dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij zijn u graag van dienst, airco is immers onze passie. 


LG_Logo2.jpgAirwell_logo2.jpgGeneral_logo2.jpgsamsung_klimaat2.jpgMitsubishi2.jpgDaikin_Logo2.jpg