Over Ons - R-Cotec

Over R-Cotec

Over R-Cotec

WIE ZIJN WIJ?

Voor een airconditioning vraagt u best advies aan een erkend gecertificeerd koeltechnisch bedrijf. Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector. Een airco installatie bestaat uit meerdere componenten, waarbij een degelijke kwaliteit van zeer groot belang is! Daarom worden onze leveranciers dan ook zeer zorgvuldig geselecteerd aan de hand van verschillende criteria. Wij werken met alle grote namen zoals Daikin, LG, Mitsubishi, General, Samsung & Airwell. Bij ons komt de wens van de klant op de eerste plaats! Onze installatie teams bestaan uit gediplomeerde, ervaren en erkende koeltechnici waardoor wij garant staan voor de beste service en oplevering.

TEAMWERK:

R-cotec beschikt over een zeer talrijk team. Een team dat enorm hard samenwerkt en ervoor zorgt dat de wensen van de klant op NR1 komen te staan. Zo beschikken wij over eigen vertegenwoordigers, servicetechnici, installatie teams, calculatie afdeling, helpdesk, etc..

MANIER VAN WERKEN:

Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden airco installaties voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. We hebben reeds meerdere hotels, bedrijven, magazijnen, restaurants, prive woningen in ons klantenbestand. Wij doen al ons werk met de hoogste kwaliteit en beste materiaal!

PRIJZEN:

Investeren in een airconditioning van bij R-Cotec, is investeren in een toekomst van vertrouwen. Wij hopen dat u even sterk in ons gelooft als onze vele bestaande klanten. Wij bieden u kwaliteit en goede service voor een prijs die marktconform is.
U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze vertegenwoordigers zal ter plaatse komen en u een merk aanbevelen wat het beste bij u en uw wensen past!

ONDERHOUD VAN UW AIRCONDITIONING:

Na vele jaren professionele ervaring met airconditioning weet R-cotec dat het onderhoud van uw airconditioning minstens zo belangrijk is als het onderhoud van uw auto. De airco dient in zo goed mogelijke staat te verkeren om zo de maximale levensduur van uw airconditioning te garanderen! Alsook is een onderhoudscontract vandaag de dag zeer belangrijk bij de fabrikant geworden daar de toestellen defect kunnen gaan als men er niet op tijd bij is om een lek te detecteren. Daarom dat het ook wettelijk verplicht is om een jaarlijkse lektest uit te laten voeren op de koelleidingen. R-Cotec voert dan ook een zeer uitgebreid onderhoudsbeurt uit die ervoor zorgt dat u installatie nog jaren optimaal zal werken! Wij willen onze klanten helpen voorkomen dat ze hun installatie hoeven te vervangen, maar de levensduur mee helpen te verlengen.
Vraag meer informatie aan om erachter te komen wat de voordelen zijn van ons R-cotec Onderhoudscontract.

ONZE Merken