Rcotec levert airconditioning die aan uw wensen voldoet. Ons doel is om een gepaste oplossing te vinden voor al uw vereisten.

Samsung air conditioner

Samsung staat wellicht bekend om haar high-end gadgets en haar kwaliteit binnen de elektronische markt. Het is echter een merk dat haar specialiteit in elektronica ook in de ontwikkeling van een knap staaltje airconditioning heeft weten te verwerken. Airconditioning is namelijk een belangrijk begrip en is erg belangrijk voor het creëren van een aangenaam binnenklimaat. Aangezien vrijwel iedereen een andere voorkeur heeft qua temperatuur en een bepaalde vochtigheidsgraad prettig vindt is het regelen van het leefklimaat een belangrijk onderdeel van wonen en werken.

De airconditioning van Samsung Airco weet daar wel raad mee. Bovendien geeft een prettig leefklimaat de mensen in de ruimte een beter gevoel en daardoor bieden ze onder andere betere resultaten op het werk. Samsung Airco en haar airconditioning maken het mogelijk om zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad te controleren en te beheersen.

 

Waarom is de airconditioning van Samsung Airco zo belangrijk?

Als de temperatuur aangepast kan worden naar eigen zeggen en deze constant kan worden beheerd dan zal de betreffende ruimte zeer aangenaam aanvoelen. Echter is de vochtigheidsgraad nog vele malen belangrijker dan de temperatuur. Doordat ons lichaam een hoop warmte uitstraalt dankzij het uitstoten van vocht komt het vocht in de lucht terecht. Op het moment dat de lucht verzadigd raakt dan wordt het moeilijk voor ons om de warmte af te geven aan de lucht. Hierdoor krijgen we het vaak benauwd.

De airconditioning van Samsung Airco zorgt dus niet enkel voor het verkoelen van de lucht, maar haalt ook het vocht uit de lucht zodat uw lichaam zich beter kan weren tegen de warmte en haar warmte beter kwijt kan.

 

Wat is de visie van Samsung Airco?

Samsung Airco is ervan overtuigd dat het innoveren van producten en het veelvoudig onderzoeken de juiste weg naar succes is. Zo is de nieuwe airconditioning van Samsung Airco met milieuvriendelijke technologie uitgerust genaamd “s-inverter”. Deze technologie dient ervoor te zorgen dat de airconditioning ongeveer 40 procent minder energie verbruikt.

 

Hoe warm of koud het buiten is speelt natuurlijk een belangrijke rol in de temperatuur en luchtvochtigheid in uw woning of in uw bedrijf. De airconditioning van Samsung Airco zorgen ervoor dat uw leefklimaat naar wens wordt gerealiseerd en er op die manier voor zorgt dat elke ruimte heerlijk aanvoelt.

R-cotec en Samsung Airco willen u graag helpen met het bereiken van dat doel.

 

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van Samsung Airco bij R-cotec en de mogelijkheden die van toepassing zijn op uw situatie?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.


LG_Logo2.jpgAirwell_logo2.jpgGeneral_logo2.jpgsamsung_klimaat2.jpgMitsubishi2.jpgDaikin_Logo2.jpg