Uitgebreid gamma aan wisselstukken

U kan steeds een beroep doen op onze diensten voor alle herstellingen van uw airco-installatie. Wij doen ons uiterste best om de nodige herstellingen zo spoedig mogelijk uit te voeren.

Heeft u een onderhoudscontract met ons afgesloten? Dan geniet u van voorrang.

Herstelling?

We kunnen alle mogelijke herstellingen binnen korte termijn uitvoeren, want we beschikken over een uitgebreid gamma aan wisselstukken. Onze partners en leveranciers voorzien ons steeds tijdig van de nodige wisselstukken, zodat we u optimaal kunnen helpen.

Om onnodige defecten te vermijden, raden wij u aan om uw aircotoestel goed te onderhouden.

Respect voor garantieperiode

Indien uw toestellen defect zijn tijdens de garantieperiode, rekenen we de wisselstukken uiteraard niet aan. De garantieperiode is afhankelijk van de fabrikant, mits een onderhoudscontract.

Gratis offerte en advies

R-cotec houdt zich aan alle gestelde normen voor de herstelling van uw airconditioning. Samen met u bekijkt R-cotec welke herstelmethode het best voldoet aan uw noden en wensen.

Wenst u meer info over onze hersteldiensten? Gelieve ons te contacteren via 03 230 46 24 of door hier ons contactformulier in te vullen.

Tevreden Klanten

“Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van Rcotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur.”