Residentiële Airco

R-cotec is gespecialiseerd in de installatie van airconditioning in particuliere woningen. Wij leunen op meer dan 29 jaar ervaring, wat ons toelaat om volledig op maat van uw project te werken. Zo zorgen we voor een maximale integratie van het aircosysteem in uw woning.

Energiezuinig

Onze nieuwste airco’s verbruiken tot 30 procent minder energie dan traditionele toestellen. Hoe? Dankzij inverter-technologie. Naargelang de omstandigheden geven deze airco’s meer of minder vermogen. De temperatuur is zo gelijkmatiger verdeeld, waardoor u energie uitspaart.

Traditionele aircosystemen starten met koelen zodra een bepaalde temperatuur is bereikt en schakelen weer uit wanneer de ruimte verkoeld is. Dat kost meer energie en voelt minder comfortabel aan.

Geluidloos

Een koele ruimte is aangenaam, maar het is net zo belangrijk dat uw aircotoestel geen geluidsoverlast veroorzaakt. Daarom hecht R-cotec belang aan het geluidsniveau van airconditioning.

Onze toestellen zijn zo goed als geluidloos. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel uw woonkamer, keuken en hobbykamers als uw slaapkamer. U kan dus genieten van een ononderbroken nachtrust in een koele én stille omgeving.

Multifunctioneel

Voor velen lijkt een airco maar één functie te hebben, namelijk zorgen voor verkoeling. Toch kunnen onze toestellen ook ontvochtigen en ventileren. Ook kan u airconditioning van R-cotec gebruiken voor het verwarmen van uw woning.

Voor al uw noden en wensen

R-cotec beschikt over een breed gamma van airco’s, gaandeweg van wandairco’s tot mobiele airco’s. Ook heeft u de keuze uit tal van stijlen en designs. Zo komen we tegemoet aan al uw mogelijke noden en wensen. Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden van airconditioning.

Tevreden Klanten

“Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van Rcotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur.”