Compact evenwicht én groot vermogen

Het paradepaardje van R-cotec? Onze Strip Diffuser-technologie. Het is dé oplossing voor wie verlangt naar een designvol aircosysteem. We overdrijven niet: onze technologie is zo goed als onzichtbaar. De aircosystemen gaan helemaal op in uw woning of kantoor.

Verwar de Strip Diffuser-technologie bovendien niet met lijnroosters. Onze aircosystemen zijn immers niet gebonden aan afmetingen. Dat maakt het mogelijk om volledig op maat van uw woning- of kantoorruimten te werken.

De Strip Diffuser-technologie is pure kunst. We hebben namelijk het optimale evenwicht berekend tussen compacte afmetingen en een groot vermogen. Zo bekomen we een aircosysteem dat haast niet opvalt, maar toch krachtig is.

Blazen is passé

Onze toestellen blazen de verfrissende of verwarmende lucht niet uit, maar laten de verkoeling of verwarming geleidelijk neerdalen in de ruimte. Dat heeft als voordeel dat u minder hinder en geluidsoverlast ervaart. Kortom: u ziet, hoort en voelt de airco niet.

Uniek in Europa

We mogen stellen dat we enige airco-installateur zijn binnen Europa die de Strip Diffuser-technologie onder de knie heeft. Geen enkele concurrent heeft een gelijkaardig product met dezelfde kwaliteit en prestaties.

Bijna geluidloos

Een koele ruimte is aangenaam, maar het is net zo belangrijk dat uw aircotoestel geen geluidsoverlast veroorzaakt. Daarom hecht R-cotec belang aan het geluidsniveau van airconditioning.

Onze toestellen zijn compleet geluidloos. Ze zijn dus uiterst geschikt voor zowel uw woonkamer, keuken en hobbykamers als uw slaapkamer. U kan dus genieten van een ononderbroken nachtrust in een koele én stille omgeving.

Ook in bedrijven komt een geluidloze airco goed van pas. Uw personeel geraakt niet afgeleid en kan zich ten volle concentreren op het werk.

Gratis offerte en advies

R-cotec houdt zich aan alle gestelde normen voor de plaatsing en de ontwikkeling van airconditioning in uw woning. Samen met u bekijkt R-cotec welk systeem het best voldoet aan uw noden en wensen.

Wenst u meer info over onze diensten? Gelieve ons te contacteren via 03 230 46 24 of door hier ons contactformulier in te vullen.

Tevreden Klanten

“ Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van Rcotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur.”