Hoe beginnen we aan een installatie?

Omdat R-cotec steeds op maat van de klant werkt, beginnen we elke installatie van een aircosysteem met een grondige studie. Zo onderzoeken en berekenen onze specialisten welk systeem het meest geschikt is om uw woning of bedrijfsgebouw te verkoelen of te verwarmen.

Onze experts luisteren naar uw wensen en behoeften. Op die manier bent u zeker dat we u de beste oplossing aanbieden.

Aangezien wij een gerespecteerd koeltechnisch bedrijf zijn, plaatsen wij zo goed als alle merken. Bovendien zijn we importeur van Electra Airconditioning. U kan er dus op rekenen dat deze toestellen altijd voorradig zijn.

Waarom een professionele installatie van uw airconditioning?

Enkel door de juiste expertise bij de installatie behaalt het aircosysteem het volledige rendement. We plaatsen het systeem dan ook op een strategische plek, zodat de luchtafvoer naar buiten verzekerd blijft.

Daarbovenop zorgen we ervoor dat de koele luchtstroom niet rechtstreeks gericht is op plaatsen waar personen zitten, werken of slapen. Zo beperken we het tochtgevoel tot een minimum.

Indien u kiest voor een split-airco respecteren we de afstandsvereisten tussen het binnen- en buitentoestel. Ook mag de koelverbinding tussen de twee units niet verlengd of verhinderd worden. Verder moet de installatie steeds toegankelijk blijven voor onderhoud.

Waarom Rcotec?

R-cotec heeft meer dan 29 jaar ervaring in de sector. Met onze expertise kunnen wij een installatie aanbieden die perfect aan uw noden en wensen voldoet. R-cotec is daarom een geschikte partner voor uw airconditioning: zowel bij u thuis, op kantoor of in uw bedrijf.

Gratis offerte en advies

R-cotec houdt zich aan alle gestelde normen voor de plaatsing en de ontwikkeling van airconditioning. Samen met u bekijkt R-cotec welk systeem het best voldoet aan uw noden en wensen.

Wenst u meer info over onze diensten? Gelieve ons te contacteren via 03 230 46 24 of door hier ons contactformulier in te vullen.

Tevreden Klanten

“Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van Rcotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur.”